• Tel: +31 (0)6 287 833 66

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Mirjam Vermeulen-Fiege

Het gezicht achter Marry and More Events

Mijn Verhaal: De Passie Achter Marry and More Events

Mirjam Vermeulen-Fiege is het drijvende kracht achter Marry and More Events. Haar reis begon in 2017 met Marry and More, waar haar droom was om idyllische bruiloften in de Oostenrijkse bergen te realiseren. Met vele gelukkige bruidsparen en jaren van ervaring later, was het tijd om ook bedrijven kennis te laten maken met de betovering van de bergen en hen te ondersteunen in hun evenementenplanning.

Samen met haar man en twee energieke jongens, nu 12 en 8 jaar oud, blijft Mirjam’s liefde voor de bergen groeien. Ze brengt niet alleen seizoenen door in deze majestueuze omgeving, maar deelt deze ervaring ook enthousiast met anderen via Marry and More Events. Haar hart klopt sneller bij het zien van bergen. Voel jij diezelfde liefde?

Bij Marry and More Events hebben we een reeks zorgvuldig samengestelde pakketten gecreëerd om bedrijven te helpen bij hun evenementen. Of je nu op zoek bent naar de expertise van een ervaren Eventplanner of ondersteuning nodig hebt wegens onderbezetting of werkdruk, Marry and More Events staat voor je klaar. Wens je een onvergetelijke ervaring voor je team of bedrijf? Neem dan nu contact op via het contactformulier!

Marry And More Events

Enthousiaste recensies

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Marry and More Events? Lees de enthousiaste recensies van klanten die hun droomevenement met ons hebben waargemaakt. Laat je inspireren en ontdek waarom Marry and More Events de perfecte partner is voor jullie speciale gelegenheid.