• Tel: +31 (0)6 287 833 66

Zakelijk event

In het hart van de Oostenrijkse en Zwitserse bergen biedt Marry and More een unieke zakelijke retraite die het traditionele ‘hutje op de hei’ naar een hoger niveau tilt. Het is niet zomaar een hutje; het is ‘een hutje in de bergen’, een fusie van rustieke charme en moderne luxe.

Hooggelegen Management Events: Ver weg van de stedelijke drukte, kunt u zich concentreren op strategische beslissingen, teambuilding en visie-ontwikkeling te midden van de inspirerende berglandschappen. Onze faciliteiten zijn perfect afgestemd op directie- en managementvergaderingen, waarbij elk detail met precisie wordt uitgevoerd.

Luxe Ontmoet Authenticiteit: Onze berghutten combineren het authentieke alpine gevoel met hedendaagse luxe. Van gastronomische maaltijden tot state-of-the-art vergadertechnologie; je zult niets tekortkomen.

Zakelijk, maar Luchtig: Na het serieuze werk is er ruimte voor ontspanning. Verken de bergen, geniet van een après-ski of doe mee aan teamactiviteiten die zijn ontworpen om het moreel te verhogen en de teambanden te versterken.

Heb je specifieke wensen of ideeën voor jouw zakelijke retraite? Wij staan open voor al je suggesties en wensen. Vul nu het contactformulier in en samen creëren we een onvergetelijk zakelijk avontuur in de bergen!

Onze Zakelijke Events