• Tel: +31 (0)6 287 833 66

Feestelijk event

Elk seizoen heeft zijn charmes, maar de maanden oktober t/m maart zitten boordevol feestelijke momenten die elk jaar weer voor onvergetelijke herinneringen zorgen. Bij Marry and More Events introduceren we met trots het Feestelijk Events Pakket – dé keuze voor organisaties die de feestdagen in stijl willen vieren.

Oktoberfest Viering: Terwijl de herfstbladeren dansen, brengen wij de levendige sfeer van het Oktoberfest naar je toe. Van traditionele lederhosen tot authentieke Duitse lekkernijen, het wordt een feest voor de zintuigen!

Kerst met Klasse: Of je nu gaat voor een elegante kerstviering of een dynamische kerstshow, we zorgen ervoor dat elk detail glinstert van feestelijke vreugde.

Winter Jubileumviering: Laat de koude buiten en vier mijlpalen met warmte en elegantie. Ons team transformeert elke locatie in een winterse oase vol glitters en glamour.

Sprankelend Nieuwjaar: Breng het nieuwe jaar in met een knal! Wij zorgen voor een ongeëvenaarde nieuwjaarsborrel, waarbij elke toast een moment van puur genot wordt.

Après-Ski Ambiance: Het is niet nodig om naar de bergen te trekken voor die unieke après-ski sfeer. Laat je medewerkers en gasten genieten van de gezelligheid en het plezier van een après-ski party, recht in je eigen locatie.

Heb je specifieke ideeën of een unieke viering in gedachten buiten deze feestelijke gelegenheden? Dan staan we te popelen om je wensen te horen! Bij Marry and More zetten we jouw visie centraal om elk evenement exceptioneel te maken.

Onze Feestelijk Events