• Tel: +31 (0)6 287 833 66

Posts classified under: Pakketten

Pakketten
Breng je zakelijke bijeenkomsten naar nieuwe hoogten met ons Zakelijk Event pakket. Vergader in een rustieke berghut met alle moderne gemakken, midden in de Oostenrijkse of Zwitserse bergen. Dit pakket combineert zakelijke efficiëntie met ontspannen luxe, voor een unieke en productieve ervaring.

Pakketten
Vier de seizoenen in ongeëvenaarde stijl met het Feestelijk Event pakket van Marry and More. Van bruisende oktoberfesten tot sfeervolle nieuwjaarsborrels, dit pakket zorgt voor een feestelijke touch bij elke gelegenheid. Met sfeervolle thema'sdie de essentie van elk seizoen vangen, wordt elk evenement tussen oktober en maart een gedenkwaardige viering. Ontdek de magie van de feestdagen met Marry and More.
Pakketten
Ervaar de warme gastvrijheid en rijke tradities van Oostenrijk met ons Oostenrijks Event pakket. Van traditionele muziek tot alpine delicatessen, we brengen de essentie van Oostenrijk naar je evenement. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje Oostenrijkse cultuur en gezelligheid.
Pakketten
Dompel je onder in de verfijnde charme van Zwitserland met Marry and More. Van besneeuwde bergtoppen tot luxueuze zalen, dit pakket biedt een authentiek Zwitsers evenement, compleet met culinaire hoogstandjes en een schilderachtig landschap. Perfect voor diegenen die stijl met traditie willen combineren.